Klik HIER om meteen naar de instructie te gaan.
Zelfscannen

Reken binnen één minuut af bij Albert Heijn XL Elandstraat! Gebruik de zelfscan!

Zelf je boodschappen scannen en al meteen in je eigen tas inpakken; eigenlijk bestaat het al zo’n twintig jaar, maar Albert Heijn heeft het zelfscannen zó makkelijk gemaakt dat jong en oud er meteen aan kan beginnen. Het levert de klant veel gemak en tijdwinst op en zelfs de kinderen kijken belangstellend mee.

Snel en simpel
Het was bij Albert Heijn XL Elandstraat vanaf de openingsdag meteen raak.
Bijna de helft van de klanten deed spontaan mee en pakte enthousiast een handscanner. AH-Supermarktmanager Ronald Smeets vertelt: “We hebben natuurlijk wel overal in de winkel extra medewerkers ingezet om te helpen bij vragen. Dat werkt goed.”
   

   
Zelfscannen en meteen inpakken
Ronald Smeets is positief over de eerste ervaringen: “Het is opvallend hoeveel klanten meteen de voordelen zien. Je scant rustig in je eigen tempo, je kunt meteen zien wat je moet betalen en ieder product dat je gescand hebt, mag je al meteen in je eigen tas inpakken.

Dat scheelt veel dubbel werk, want bij de betaalpaal hoef je alleen nog het totaalbedrag te pinnen of te chippen. Je krijgt je kassabon en binnen één minuut ben je klaar met afrekenen. Wegens succes hebben we er onlangs zelfs al twee betaalpalen bij gekregen”.
Binnen één minuut klaar
“Onze winkel heeft normaal gesproken al de meeste keuze, maar voor de feestdagen hebben we helemaal het grootste assortiment dat Albert Heijn in huis heeft. Dus wie slim is, vermijdt de drukte bij de kassa en pakt een handscanner”, aldus het advies van de AH-Supermarktmanager.
   

Altijd hulp
“Bij twijfel is er altijd een medewerker om even te helpen. En denk maar niet dat deze kassaoplossing alleen iets is voor de jongere generatie, want je ziet ze hier zelfscannen in alle leeftijden!”


 
Designed by EastEnd-Arts
| Sitemap | Disclaimer